top of page

Joogaa Herneniemessä

Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta joogasta maaseudun rauhassa, Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilalla, Laukaassa, 30km Jyväskylästä. Talvella yinjoogat päätalon tuvassa, leivinuunin lämmössä, kesällä joogataan sekä ulkona että vanhassa Joogatuvassa.

Järjestämme myös yksityistilaisuuksia (syntymäpäivät, tyhy -tapahtumat jne, sekä retkiä metsään, tai SUPlaudoilla tai veneellä Saraakallioiden kalliomaalauksille).

kysy lisää: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

ja varaa: varaaheti.fi/yarnanta

 

Saavut rauhallista maalaishiekkatietä Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilan pihaan, aistit tilan, luonnon äänet ja tuoksut, astut Joogatupaan, ikivanhojen hirsisten seinien suojiin, matolle, viltin alle, bolsterin päälle, ja olet perillä, ja kaukana on, kavala maailma. Täydellinen lomailta. Lämpimästi tervetuloa.

 

Joogatuvan Yin- ja restoratiivisen joogan illat maaseudun rauhassa:

35€

 

Vaella ja joogaa

Yhdistämme kaksi ylivertaista liikkeen muotoa, kun vaellamme 8,5 tai 3,5 kilometrin matkan pitkin maaseututeitä Herneniemen Joogatuvalle, jossa pääsemme venyttämään ja rentouttamaan lihakset ja nivelet ja rauhoittumaan hengityksemme äärelle Hiljaisuuden Luonnontilan Joogatuvassa 1,5h lempeässä joogaharjoituksessa.

Huonolla säällä päivä alkaa suoraan joogalla.

Vaellus lähtee Laukaan keskustasta, tai puolesta välistä matkaa (näihin voi jättää autot). Illan päätteeksi saat kyydin takaisin lähtöpaikalle.

 

Voit tilata pakettiin myös kasvisruokailun ja/tai rantasaunan.

 

Hinta: 

Jooga 30€ (vaellus ei maksa erikseen)

Ruoka 20€

Sauna 15€

 

Aikataulu: 

Vaellus alkaa lähtöpaikasta riippuen klo 12/13, ja jooga on klo 14.30-16 (tämän jälkeen mahdollisuus ruokailla ja saunoa)

 

Paikkoja näihin Herneniemen tilaisuuksiin on erittäin rajoitetusti, joten varaa tämä lähiloma pian! :)


 

JOOGALOMAPÄIVÄ:

sinulla on mahdollisuus 

yhdistää Vaella ja Joogaa Joogatupailtaan!

Kokonainen päivä hyvinvointia!

Vaellus, jooga, ruoka, sauna, jooga.

Eikö kuulostakin hienolta? Eikä pelkästään kuulosta, vaan on myös!

Yhteishinta koko päivälle 75€

varaaheti.fi/yarnanta


 

bottom of page