top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Jarna_green_IMG_0502_M.jpg

Jarna ja Jooga

Olen Jarna Paalanen-Flyktman, opetan joogaa, barrea, muutakin liikuntaa ja rentoutumista, sekä neuvon ja luennoin hyvinvointiin ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Toimin sekä ryhmä- että yksilöohjaajana. Teen myös ayurvedista joogahierontaa, aromaterapiahierontaa, intialaista päähierontaa ja muita rentoutus- ja energiahoitoja. Myös Neurosonic -hoidot kuuluvat palveluihini.

Jooga, liikunta, kehon ja mielen tasapaino, luonnollisuus, hyvä ravinto ja lepo ovat elämässäni tärkeitä. Nautin hiljaisuudesta, rauhasta, kauneudesta. Rakastan värejä, vuodenaikoja, merta ja järviä, käsitöitä, hyviä kirjoja ja musiikkia. Asun ihanasti maalla, jossa voin tarjota mahdollisuuden matkustaa lähelle kauas, lähelle, vain 30 km päähän kaupungista, mutta kauas melusta ja kiireestä. Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontila tarjoaa jooga- ja hyvinvointipäiviä ja tupajoogia ympäri vuoden.

Joogan hyödyt nykyihmiselle ovat moninaiset: keho saa tarvitsemaansa liikettä monipuolisesti ja kehittävästi, selkäranka voi paremmin, hapenottokyky paranee, ja verenkierto ja sydän toimivat optimaalisesti. Koska jooga vaatii keskittymistä, se rauhoittaa lisäksi mieltä ja auttaa pääsemään irti stressistä ja ahdistuksesta. Joogaharjoitus auttaa myös mm. painonhallinnassa, univaikeuksissa, sekä sairauksista toipumisessa. Terveysvaikutuksiltaan jooga on tutkitusti ja koetusti vertaansa vailla. Jooga on vahvasti henkilökohtainen harjoitus - se löytää tiensä sinne, missä sitä eniten tarvitset. Jos lähestyt joogaharjoitusta fyysisenä treeninä, se on hyvä lähtökohta, jos juuri sitä kehosi tarvitsee. Jos taas kaipaat syvällisempää perehtymistä joogan muihin puoliin, kuten hengitysharjoituksiin tai filosofiaan, avaa joogan harjoittaminen sinulle oven tutustumaan itseesi kokonaisvaltaisesti. Vanha sanonta "jooga muuttaa elämäsi - oletko valmis?" pitää paikkansa! 

Jooga oli pitkään minulle vain harrastus muiden joukossa, kunnes elämän myllerrysten myötä tieni vei joogan pariin vahvemmin vuonna 2010. Siitä tuli elämäntapani, ja vuonna 2014 perustin yritykseni Yarnanta, jonka kautta haluan tuoda joogaa ja hyvinvointia muillekin.

Jooga todellakin muutti elämäni, lyhytkin päivittäinen harjoitus ja keskittyminen ja joogan arvojen mukaan eläminen tuovat jatkuvasti uusia ajatuksia, henkistä vahvuutta sekä rauhaa elämääni.

Itsenäisyyspäivänä 2019 avautui pitkäaikainen haaveeni, oma jooga- ja hyvinvointistudio Yarnanta Jyväskylän keskustaan, Kauppakatu 1:een. Siellä järjestetään jooga- ja muitakin tunteja päivittäin. Lisäksi tilassa on myymälä ja hoitotila. Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi Yarnantaan <3

Tunneille voit varata paikat: varaaheti.fi/yarnanta

Minulta voi tilata myös muita hyvinvointiin liittyviä tapahtumia, esim. TYHY-, syntymäpäivä- tai polttaritapahtumia sekä luentoja.

Toivottavasti tavataan pian joogatunneilla, yksilöohjauksessa, hoidoissa tai muissa tapahtumissani. 💚 Mitä Sinä elämääsi tarvitset ja toivot? Voinko auttaa?


 

Portfolio

Ota yhteyttä

Jarna Paalanen-Flyktman

info@yarnanta.fi

jarna.paalanenflyktman@gmail.com

tel. (+358) 0404860718

 

Kiitos viestistäsi. Otan yhteyttä mahdollisimman pian.

Pysähdy.

Havainnoi.

Hengitä.

Liiku.

Nauti.

Rentoudu.

Contact
bottom of page