top of page

YRITYKSILLE & YKSITYISTUNNIT

YRITYKSILLE

Hetki rauhaa ja hyvinvointia Tyhy-päivään

Joogastudiomme Jyväskylän keskustassa tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon yrityksien Tyhy-päivien viettoon. Ohjelmassa voi olla joogaa, rentoutusta tai äänimaljakylpy toiveidenne mukaan. Tilaisuus sopii parhaiten noin 10 henkilön ryhmille.

 

Kokeilutunti henkilöstölle

Löytyisikö teidän yrityksestä innokkaita joogan kokeilijoita? Varataan yrityksellenne ihan oma matalimman kynnyksen joogan kokeilutunti, jolle uskaltaa osallistua ihan jokainen. Studiolle mahtuu joogaamaan 16 henkilöä.

 

Afterworkit vaikka joka päivä

Jos toivot henkilöstösi palautuvan joogastudiolla töiden jälkeen, voi työnantaja osallistua joogatuntien osallistumiskustannuksiin.  Kysy meiltä tästä lisää, ja voimme räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivan paketin.

 

Kysy lisää ideoita teidän yrityksellenne sähköpostilla jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Yritystilaisuuksia on mahdollista järjestää lämpimänä vuodenaikana Jyväskylän joogastudion lisäksi myös Laukaan Joogatuvassa.

YKSITYISTUNNIT

Ystävyyden syntymäpäivät

Järjestämme sinulle ja ystävillesi ihanat erilaiset syntymäpäiväjuhlat. Juhlapakettimme sisältää jooga/barretunnin, rentoutuksen äänimaljoilla sekä yhdessä pidettävän ystävyyden piirin. Juhliin on mahdollista järjestää myös tarjoilu.

Polttarit

Tarjoamme polttaripäivään useita erilaisia vaihtoehtoja. Suosikkejamme ovat päivän kiireen katkaiseva äänimaljarentoutus, tai ihana hemmottelujooga. Liikunnallisempi vaihtoehto polttareihin on barretunti. Polttareihin on mahdollista järjestää myös tarjoilu. 

Syntymäpäivät ja polttarit järjestetään ympäri vuoden Jyväskylän joogastudiolla, jolloin koko studion tila on omassa käytössänne. Juhlat on mahdollista järjestää myös asiakkaan tiloissa. Kesäaikaan käytössä on myös Yarnanta Laukaan joogatupa. 

Juhla- ja polttaripakettimme sopivat kaikille sukupuolille ja ikäryhmille, ja voimme muokata niitä juuri toiveidenne mukaisksi.

Kysy rohkeasti lisää, tavoitat minut hyvin sähköpostilla jarna.paalanenflyktman@gmail.com.

bottom of page