4P3B0198tehty.jpg

Ajankohtaista@Yarnanta

 Yarnantan kevätkausi 2021

 

Hyvää, Toiveikasta ja Terveyden täyttämää vuotta 2021!

 

Elämme edelleen pandemian kurimuksessa.

Pyrimme Yarnantassa siihen, että voimme pitää salin ovet avoinna turvallisesti, ja toimimme maamme hallituksen, THL:n sekä aluehallinnon ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tämä saattaa pahimmillaan johtaa siihen, että sali täytyy sulkea hyvinkin nopeasti, jotta tautitilanne saadaan kuriin. Toivokaamme parasta, että rokotukset ja muut toimenpiteet johtavat siihen, että elämä normalisoituisi ja vakiintuisi turvalliseksi.

Kaikki ryhmäkoot ovat nyt normaalista puolet pienemmät - siksi on tärkeää, että halutessasi tulla tunnille varaat paikkasi ajoissa, ja että myös perut varaamasi paikan, jos tulee muutoksia, jotta joku toinen pääsee paikan käyttämään. Jos järjestelmä ei päästä sinua enää peruuttamaan varausta, lähetä peruutuksesta sähköposti osoitteeseen: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Liikutaan kodin ulkopuolella vain täysin terveinä, käytetään tervettä järkeä, turvavälejä, saippuaa, käsidesiä ja mahdollisimman paljon omia välineitä - ja niin, tietysti myös mahdollisimman paljon maskeja!

 

Yarnantan studiolla Kauppakatu 1:ssä salin varusteet ovat halutessasi käytössä, ja niitä ja studiota puhdistetaan tehostetusti edelleen. Ne ovat myös pääosin valmiiksi saliin "katettu", jotta ruuhka välinehyllyillä jää pois. Kuten sanottua, omien välineiden käyttö on varsin suotavaa - voit levittää vaikka oman mattosi salin maton päälle, tai suojata maton ja bolsterin isoilla pyyhkeillä. 

"Muistathan, että sarjakortit ovat saaneet kevään tapahtumien vuoksi jatkoaikaa vuoden loppuun - käytä siis käyttämättömät käyntikertasi vuoden 2020 loppuun mennessä." - tämä ohje on ollut näkyvissä jo usean kuukauden ajan täällä sekä lähetetty myös uutiskirjeen tilaajille, ja koskee siis pääasiassa kortteja, jotka oli ostettu vuoden 2019 lopulla tai vuoden 2020 alkupuolella - nehän saivat jatkoaikaa juhannuksesta vuoden loppuun pandemiatilanteen vuoksi.

 

Sarjakorteilla on normaalisti seuraavat voimassaoloajat: 10-korteilla 4 kuukautta ja 5-korteilla 2 kuukautta.

Lokakuun superkampanjan aikana ostetut 10-kortit olivat voimassa 2 kuukautta.

Ostaessasi sarjakortin kannattaa laittaa vaikka kalenteriin muistutus kortin voimassaoloajasta, näin muistat käyttää korttisi ajoissa sekä hankkia uuden hetiostoalella.

Vuoden vaihteessa vanhentuneet korttisi voit hyötykäyttää kahdella tavalla:

1) jos ostat 15.1. mennessä uuden sarjakortin, saat käyttää vanhentuneet kertasi tammikuun aikana ilman eri veloitusta, TAI:

2) voit käyttää vanhentuneet kertasi 5€ lisämaksulla/kerta tammikuun aikana.

Monet ovat siirtyneet kuukausikorttilaisiksi: 99€ kuukausihintaan saat käydä kaikilla tunneilla sekä saat alennuksen kaikista Jarnan erikoistunneista (joogailtapäivät, barre- ja joogaintensiivit jne): -10€. Kuukausikortin hankkiminen kannustaa sinua säännölliseen liikuntaan Yarnantassa, ja se kannattaa heti, jos käyt tunneilla vähintään kaksi kertaa viikossa.

Joogassa jatkamme maanantaisin ja perjantaisin Afterworkilla, maanantaisin ja torstaisin HelpollaJoogalla aka ÄijätKangetJaUjot, tiistaisin upean Jennin Voimajoogalla, keskiviikkoaamuisin Aamujoogalla sekä torstaisin ja sunnuntaisin Yinjoogalla.

Ja nyt lapselliset, hep: Lastenjooga jatkuu jälleen keskiviikkoisin 13.1. alkaen klo 17 - nyt kaikki lapset joogaamaan ihanan Sannan kanssa!

Tsekkaa kalenteria usein, jotta huomaat myös Yarnantan joogalauantai-iltapäivät ja muut erikoiset!

PILATES jatkuu taas innostavan Liisan johdolla 13.1. alkaen keskiviikkoisin klo 18

BARRE kasvattaa ja vakiinnuttaa suosiotaan - upeaa! Tehokas barretreeni pari, kolme kertaa viikossa tuo tuloksia ryhtiin, pakara-, reisi- ja vatsalihaksiin, ja on kaiken lisäksi voihkittavan nautinnollista! Tule ja ihastu! (Nyt on uusia välineitäkin ja myös sukkia tilattu.... vink vink...)

Barretunnit: maanantai 19.15, tiistai 15.45, keskiviikko 15.45, torstai 18.15, perjantai 17.15.

Uusi TEHOKEHO -tunti alkaa heti, kun pandemiatilanne helpottaa - TEHOKEHOSSA liikutetaan kroppaa monipuolisesti, turvallisesti ja tehokkaasti, tähtäimenä hyvä olo, hyvä kunto ja hyvä mieli. Luvassa vatsarutistuksia (myös seisten!), reisi-pakarapoltetta, lähentäjien ja loitontajien aktivointia, allien lentoa, sykettä ja säpinää. Tuttuun tapaan ilon ja huumorin ja hyvän musan siivillä. Tervetuloa!

Tehokehon paikka viikkolukkarissa täsmentyy tuonnempana.

 

varaaheti.fi/yarnanta on osoite, mistä näet  tarjolla olevat tunnit ja pääset varaamaan paikkasi.

 Tunnit näkyvät muutaman viikon eteenpäin; kannattaa käydä usein katselemassa, mitä kalenterissa tapahtuu.

päivitys 4.1.2021: vuoden 2021 ensimmäinen cityjoogaretriitti 9.-10.1.2021 on peruttu vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. Seuraavien cityjoogaretriittien tilanne päivitetään 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.
Pyrimme järjestämään Yarnantan joogalauantai-iltapäivät ilmoitetun mukaisesti - tervetuloa osallistumaan niihin!

 

Laukaan Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilan Tupajoogat ovat myös toistaiseksi tauolla - toivomme pääsevämme jatkamaan tupajoogia helmi-maaliskuusta eteenpäin.

 

Videojoogat ovat syksyn mittaan kokeneet monta vaihetta Yarnantassa. Tässä tämänhetkinen päivitetty tilanne (syinä muutoksiin mm. verotustekniset syyt, ajankäyttö sekä tekniset haasteet salissa): 

YouTube -kanavalla

Joogaa a la Yarnanta 
julkaistaan kaksi joogavidota viikossa, yksi dynaamisempi, mutta helppo joogaharjoitus ja yksi yinjooga/joogavenyttely. Ne ilmestyvät maanantaisin 11.1. alkaen, ja ne ovat käytössä kahden viikon ajan ilmestymisensä jälkeen. Kestoltaan joogat ovat 45-75 min pitkiä, ja ovat vain videotilaajille tehtyjä, eivät siis tuntitilanteissa tallennettuja.
Näitä voi tilata yksitellen/kestona.
Hinnat:
12€/yksi jooga
5-videojoogasarjakortti/55€
10-videojoogasarjakortti/100€
tee tilaukset: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Vanhoja sarjakortteja ei voi käyttää näihin suoraan (niistä verotusteknisistä syistä), mutta jos haluat päästä joogaamaan kanssani videoitse, osta nyt videosarjakortti, ja saat käytettyä vanhan korttisi ilman eri maksua loppuun. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Yarnantan Joogaopettajakoulutus jatkuu 50H Hathajoogaohjaaja2 -koulutuksella tammikuun 2021 lopulta alkaen.

Jos olet osallistunut Yarnantan Hatha1 -koulutukseen, tai sinulla on joku muu joogaohjauksen peruskoulutus pohjalla, voit liittyä mukaan ryhmään nyt.

Koulutus on monimuotokoulutusta, siihen voi osallistua myös muilta paikkakunnilta, sillä koulutustilaisuuksia videoidaan, ja osan materiaalista voi opiskella kirjallisesti.

 

Tarkoitus on, että käynnissä on koko ajan joku 50H koulutuspaketti, joten kokonaisuuden (200H joogaohjaajan peruskoulutus) voi tehdä paljolti omaan tahtiinsa, osio kerrallaan. Yhden vuoden sisällä ennättää tehdä 200H paketin kokonaan, jos opiskelu etenee normaalia tahtia.

Nyt alkavan Hatha2 -koulutuksen jälkeen seuraa peruskoulutuksen 4. osio, mikä räätälöidään osallistujien kiinnostuksen mukaisesti (YinJatko/Ilmajooga/Flowjooga/...) Myös 4. osioon pääsee mukaan, mikäli pohjalla on muuta joogaohjaajakoulutusta.

Seuraava "kierros" alkaa heti, kun "riittävä määrä oppilaita löytää opettajansa" - kesällä voisi olla hyvä aika aloittaa, kun koulutusta voisi järjestää myös paljon ulkotiloissa, raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Kesän aikana on tarkoitus järjestää sekä YinPerus että HathaPerus osiot. Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä!

Tervetuloa mukaan - tämä koulutushan ei tarkoita sitä, että välttämättä haluaisi ohjata ryhmiä. Koulutus antaa sinulle lisätietoa ja pohdinnan siemeniä omaan joogaharjoitukseesi. Opiskelu, ihan niin kuin joogakin, avaa uusia väyliä mieleen ja aktivoi aivosynapseja!

Kysy lisää ja ilmoittaudu: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Hoidot ja hieronnat palaavat ohjelmaan pandemiatilanteen helpotuttua:

ayurvedinen joogahieronta

aromaterapiahieronta

intuitiivinen energiahieronta

intialainen päähieronta

Neurosonic -hoidot

varaa: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Yarnanta Tilauksesta

synttärit, polttarit, TYHY… pyydä tarjous!

Voi hyvin, Tavataan tunneilla <3

Tunteja ja kursseja pääset varaamaan: varaaheti.fi/yarnanta
Muista myös liittyä sähköpostilistalleni, niin saat tiedon tapahtumista myös sähköpostiisi. 
kysy lisätietoja:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com