4P3B0198tehty.jpg

Ajankohtaista@Yarnanta

 Yarnantan syyskausi 2020

 

Yarnantan syyskausi on täynnä lepoa, rentoutumista ja voimaantumista.

 

Elämme edelleen ulkopuoleltamme säädettyjen rajoitusten ja uhkakuvien aikaa. Siksi on yhä tärkeämpää asettua siihen, mikä tuo rauhaa, turvaa ja hyvää oloa, ja löytää myös uusia keinoja oman elämän rikastamiseen.

 

Sanat ovat voimallisia. Siksi pyrin valitsemaan sanani - myös sisäiset sanani - siten, että ne heijastelevat sitä, mitä eniten toivon, mihin suuntaan haluan olla menossa, mikä on tärkeintä. Siksi: on ihanaa suunnitella, kehittää ja tarjota tunteja, kursseja, retriittejä ja koulutusta. On ihanaa, että olet Sinä, että on Jooga, ja Joogapiilo, ja Joogatupa, ja nyt myös upeita uusia tunteja ja lajeja, ja että Yarnantassa kohtaamme.

Uusia tunteja lukkarissa:

- tiistaialkuiltaan tuli yksi barretunti lisää,

- keskiviikon myöhäisillassa (kyllä, klo 19.15 alkaa Myöhäisilta!) Yinjoogan Alkeiskurssi, alkaen viikolla 40 (4kertaa=40€) - vinkkaa niille keiden tiedät tätä tarvitsevan :)

- Ja seuraava Matka Meridiaaneille (yinjoogan erikoiskurssi) 3Xmaanantain myöhäisilta (joko opit: myöhäisilta=klo 19.15 :D) - lähtö portilta Kauppakatu1/Joogapiilo 5.10. - saako olla paikka keski- vai etuosasta konetta? 

varaaheti.fi/yarnanta

 

Yarnantan studiolla Kauppakatu 1:ssä salin varusteet ovat käytössä, ja niitä ja studiota puhdistetaan tehostetusti edelleen. Esim. omilla isoilla pyyhkeillä voit suojata maton ja bolsterin harjoituksen aikana. Saat toki myös käyttää omia välineitäsi tunneilla käydessäsi.

 

Tärkeää on, että tunneille tullaan vain täysin terveinä. Toimimme terveen järjen ja suositusten mukaan, ja pyrimme tukemaan niin fyysistä kuin henkistäkin terveyttämme joogalla, barrella, pilateksella, shindolla, energia- ja rentoutustunneilla, kursseilla ja cityretriiteissä. Olet lämpimästi tervetullut tunneille!

Muistathan, että sarjakortit ovat saaneet kevään tapahtumien vuoksi jatkoaikaa vuoden loppuun - käytä siis käyttämättömät käyntikertasi (jopa tuli lause!) vuoden 2020 loppuun mennessä.

 

varaaheti.fi/yarnanta on osoite, mistä näet helpoimmin tarjolla olevat tunnit ja pääset varaamaan paikkasi.

 Tunnit näkyvät muutaman viikon eteenpäin; kannattaa käydä usein katselemassa, mitä kalenterissa tapahtuu.

 

Myös Laukaan Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilan Tupajoogat ovat nyt samassa kalenterissa - ilmoittauduttuasi saat tarkemmat tiedot maksuista, ajo- ym. ohjeista sähköpostiin.

Tervetuloa Laukaaseen nauttimaan rentouttavasta joogaharjoituksesta maaseudun rauhassa!

 

Koska monet ovat poikkeustilan vuoksi estyneitä osallistumasta lähitunneille, videoiden nauhoittaminen jatkuu. Niitä voi tilata sähköpostitse (jarna.paalanenflyktman@gmail.com) joko yksitellen tai kestotilauksena. Videoita voi käyttää useamman kerran - käyttöaika n yhden kuukauden videon valmistumisesta. Hinta: yksi ruksi sarjakortista tai 12€ kertamaksu. 2 viikon joogat (6 kpl) hintaan 49€ ja 4 viikon joogat (12 kpl ) hintaan 89€!

Seuraa YouTube -kanavaa:
Joogaa a la Yarnanta 

Uutta Juuri Nyt:

Viikkotunneista pyritään pitämään KAIKKI JOOGAtunnit lukujärjestyksen mukaisesti (poikkeuksena force majeur: ohjaajan äkillinen este tms), ja jos et pääse paikalle, saat tunnista tallenteen, jonka voit katsoa itsellesi sopivimpana ajankohtana. Näin ollen sinun ei tarvitse peruuttaa osallistumistasi esim. työesteiden, lapsen flunssan tms vuoksi, vaan voit joogailla kotona (tai vaikka työpöydän takana, piilossa pomolta tai teineiltä :D). Laittamalla nimesi tunnin kohdalle teet samalla myös varauksen videotallenteesta, jos et sattuisi yllättäen pääsemään paikalle. Tämä poistaa myös erikseen sähköpostitse tilattavien videoiden tarpeen. Eli vielä kerran: laita nimesi sen tunnin osallistujalistalle, mistä haluat tallenteen, aivan samoin, kuin jos olisit tulossa tunnille. Videotilaukset pyritään lähettämään aina viimeistään nauhoitusta seuraavana päivänä. 

 

Mikäli nimesi on siis tuntilistalla, linkki videotallenteeseen lähetetään sinulle, mikäli et pääse paikalle. Videotallenteesta täpätään yksi käynti sarjakortista. 

Barretunnit eivät toistaiseksi tähän konseptiin pääse, koska niitä on vaikea tallentaa (mm. äänen kuuluminen heikkoa.)

 

Toivottavasti tämä poistaa tuntien peruuntumis- ja peruuttamisongelman, ja hyödymme kaikki. <3

Lokakuun kympit:

Lokakuussa, vuoden 10. kuukaudessa on kympintuntienkampanja: tietyille tunneille pääsee koko kuukauden ajan 10€ kertakäyntihintaan - nämä tunnit näkyvät lukujärjestyksessä siten, että nimen perässä on 10€ kamppismaininta. 

varaaheti.fi/yarnanta

Lisäksi:

Niin ja se houkutus: Yarnantan kausi-, kuukausi ja sarjakortilla KOKO LOKAKUUN AJAN: -10% (melkein) kaikista myymälän tuotteista! (ei koske lahja-/korttimyyntiä eikä joitakin korumallistoja) - nyt isänpäivä-/pikkujoulu-/juhannus- ja jouluostoksille ajoissa! TipTapTipTapTipeTipeTipTap

Jo tutuiksi tulleiden ÄijätKangetJaUjot, afterworkyogan, yinjoogan jne lisäksi ohjelmassa mm. selkäjoogaa, chakrajoogaa, joogaa ja eteerisiä öljyjä, voimajoogaa, helppoa ja palauttavaa joogaa, hot(tish) yoga.....

Monista tunneista myös alkeiskursseja ja tutustumissettejä!

Uutuuksina syksyssä myös upeat pilates ja shindo.

Joogalauantait kerran kuussa kutsuvat sinua syventymään kokonaisen päivän ajan maton salaisuuksiin, ja Cityretriitit lokakuun ja vuoden 2021 alussa antavat mahdollisuuden paneutua joogan eri puoliin vieläkin kattavammin! Joogapiilo Kauppakadulla kutsuu Sinut matkalle Itseesi ja Beyond.... 

 

UUTUUTENA syksyyn tuli kuukausikortti 99€, sekä kausikortti 399€, joilla saa käydä kaikilla tavallisilla, toistuvilla viikkotunneilla rajattomasti (hintaan sisältyy myös alennushinta cityretriiteistä sekä joogalauantaista). Jos käyt tunneilla vähintään 2 kertaa viikossa, kuukausi- tai kausikortti on sinulle edullisin valinta.

Luonnollisesti myös 10- ja 5-kortit edelleen myynnissä.
 

Yarnantan Joogaopettajakoulutus alkoi keväällä 50H Yinjoogaohjaajakoulutuksella, ja koulutuspaketti jatkuu 50+50H Hathajoogaohjaajakoulutuksella. Koulutus on monimuotokoulutusta, siihen voi osallistua myös muilta paikkakunnilta, sillä koulutustilaisuuksia videoidaan, ja osan materiaalista voi opiskella kirjallisesti. Tarkoitus on, että käynnissä on koko ajan joku 50H koulutuspaketti, joten kokonaisuuden (200H joogaohjaajan peruskoulutus) voi tehdä paljolti omaan tahtiinsa, osio kerrallaan. Yhden vuoden sisällä ennättää tehdä 200H paketin kokonaan, jos opiskelu etenee normaalia tahtia.

Tervetuloa mukaan - tämä koulutushan ei tarkoita sitä, että välttämättä haluaisi ohjata ryhmiä. Koulutus antaa sinulle lisätietoa ja pohdinnan siemeniä omaan joogaharjoitukseesi. Opiskelu, ihan niin kuin joogakin, avaa uusia väyliä mieleen ja aktivoi aivosynapseja!

Vielä ennätät mukaan - kysy lisää ja ilmoittaudu: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Hoidot ja hieronnat:

ayurvedinen joogahieronta

aromaterapiahieronta

intuitiivinen energiahieronta

meridiaanihieronta

intialainen päähieronta

Neurosonic -hoidot

varaa: jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Yarnanta Tilauksesta

synttärit, polttarit, TYHY… pyydä tarjous!

Voi hyvin, Tavataan tunneilla <3

Tunteja ja kursseja pääset varaamaan: varaaheti.fi/yarnanta
Muista myös liittyä sähköpostilistalleni, niin saat tiedon tapahtumista myös sähköpostiisi. 
kysy lisätietoja:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com

©2018 by Yarnanta

Webdesign by Mandala Visuals