©2018 by Yarnanta

Webdesign by Mandala Visuals

AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista.
Muista myös liittyä sähköpostilistalleni, niin saat tiedon tapahtumista myös sähköpostiisi. 
ilmoittaudu tapahtumiin ja pyydä lisätietoja:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com
 
Yarnantan tunnit, toistuvat tapahtumat, intensiivikurssit ja retriitit
Kertamaksu viikkotunneille 20€, 10-kortti 140€, 5-kortti 80€ (korttimaksut, käteinen, ePassi, Smartum, edenred, maksut tilille) - 10% alennus seuraavista sarjakorteista
Ensimmäinen tutustumiskerta 10€
Voit maksaa sarjakortin tunnilla tai etukäteen ottamalla yhteyttä: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Kurssimaksut, joogalauantait, tupajoogat, cityretriitit ym. maksetaan etukäteen tilille (saat ilmoittautuessasi maksutiedot) - muistathan, että ilmoittautuminen on sitova (sairaus pois lukien) - jos et itse pääse paikalle, mihin olet ilmoittautunut, voit myydä/lahjoittaa paikkasi toiselle.
Syksyn hinnat ja kortit voimassa Yarnantan syyskauden ajan 18.8.-22.12.2019
Joogalauantait ja muut tapahtumat hinnoiteltu erikseen, sarja- ja kausikortit eivät käy niihin.
HUOM! katso TARJOUKSET tapahtumien kohdalta.
HUOM! seuraa ilmoittelua; tunteja tulee lisää ja poistuu tarpeen mukaan
Joogahoitoillat Laukaassa 
Kaipaatko lempeyttä, hiljaisuutta, luontoa ja pysähtymistä? Tervetuloa kokemaan rauhoittavaa restoratiivista joogaa ja hoitavaa kosketusta Laukaan Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilalla, maaseudun rauhassa. 
Kokemus on rauhallisen joogan, hieronnan ja aromaterapian ainutlaatuinen yhdistelmä. Tilaisuudessa käytetään eteerisiä öljyjä vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.
35€ 
La 5.10., la 7.12., klo 15-18
paikkoja rajoitetusti - varaa paikkasi heti, sitova ilmoittautuminen: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Matka Meridiaaneille - 5 kertaa Yinjoogaa ja kiinalaisen lääketieteen elementti- ja meridiaanioppia!
Laukaassa, Herneniemen Tilalla, läpi talven ulottuva viiden kerran kurssi, jonka aikana käydään läpi Yinjoogaharjoituksen kautta kiinalainen elementtiteoria ja meridiaanioppia. Upea mahdollisuus päästä nauttimaan rentouttavasta Yinjoogasta ja samalla saada tietoa kehon ja mielen toiminnasta kiinalaisen tradition valossa, ja siihen, miten mm. vuodenajat vaikuttavat toimintaamme.
Jokaisella kerralla keskitymme yhteen elementtiin ja siihen liittyvään meridiaanipariin.
Varaa paikkasi yhteen tai useampaan perjantai-iltaan: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
6.9. klo 18-20 - Kesä - Tuli - Sydän - Ohutsuoli
11.10. klo 18-20 Loppukesä - Maa - Perna - Mahalaukku
22.11. klo 18-20 Syksy - Metalli - Keuhkot - Paksusuoli
10.1. klo 18-20 Talvi - Vesi - Munuaiset - Virtsarakko
6.3. klo 18-20 Kevät - Puu - Maksa - Sappirakko
Rauhoittavaa Yinjoogaa sunnuntaisin klo 18.00-19.30 18.8. -22.12.
Tervetuloa nollaamaan viikon taite niin kehon kuin mielenkin osalta - päästä irti edellisestä ja avaudu uudelle. 
Mitä saat? - Ihanan irtioton kaikesta - Jarna ohjaa sinut matolla rentouteen ja hoitavaan olemiseen ja hengitykseen; lepäät, uudistut ja voimaannut.
Salilla kaikki tarvittava välineistö. Sopii kaikille perusterveille, myös ennen joogaamattomille.
Mahdollisuuksien Talo, Kauppakatu 19, JKL
Huom! Käynti tunnille: Keskustie20:n kautta klo 17.45-17.55
Varaa: jarna.paalanenflyktman@gmail.com 
Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!
Yarnantan joogakoulu
Haluatko oppia joogasta enemmän ja systemaattisesti? Tällä kurssilla opitaan joogan perusliikkeet tarkasti ja systemaattisesti ja pääset myös edistymään, kun osallistut tunneille säännöllisesti.
Mitä saat? - keskittymistä vaativaa tekemistä sekä ohjausta jooga-asanoiden anatomisesti oikeaan rakentamiseen; harjoitus on monipuolinen, haastava ja tehokas!
Yarnantan joogakoulu syksy 2019: kerran kuussa lauantaisin klo 10-11.30+12-13.30 (näillä tunneilla eri sisältö): 26.10., 16.11., 14.12.: ilmoittaudu yhteen tai useampaan (joka kerta eri painotukset)
KEVÄÄLLÄ JOOGAKOULU JATKUU SEKÄ KUUKAUSITTAIN JOOGALAUANTAIDEN YHTEYDESSÄ SEKÄ VIIKKOTUNTEINA ARIKI-ILTOINA - LISÄTIETOJA PIAN
Lempeää joogaa
Haluatko lempeän ja pehmeän joogaharjoituksen auttamaan sinua arkiviikon läpi? Tervetuloa kokeilemaan nautinnollista, energistä, hauskaa ja kehoa pehmentävää StralaYogaa - kytke hengitys liikkeeseen ja nauti omasta olemuksestasi, sellaisena kuin olet.
Mitä saat? - unohdat kaiken maton ulkopuolisen hetkeksi, voimaannut, ja jaksat taas paremmin🙏🏼
Yarnantan lempeän joogan tunnit - tarkempi aika ja paikka muotoutumassa KEVÄÄLLÄ VIIKKOTUNTEJA ARKI-ILTAISIN- laita viestiä, jos olet kiinnostunut: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Supersuositut Yarnantan Joogalauantait syksyllä 2019:
lauantaisin klo 14-17:
31.8., 14.9., 26.10., 16.11., 14.12.

Jo perinteeksi ja monille hyväksi tavaksi muodostuneet Yarnantan joogalauantait Jyväskylän keskustassa ovat jälleen täällä! Tule Sinäkin mukaan!

Joogalauantai on joogan minicityretriitti: upea mahdollisuus ottaa helppo ja rento irtiotto arjesta, stressistä ja kiireestä. 

Joogalauantain konsepti on joka kerta samanlainen:
ensin laskeudutaan harjoitukseen hengitys- ja keskittymisharjoituksilla, minkä jälkeen tehdään liikkuva ja energiaa luovaa joogaharjoitus (hathajooga). Tämän vaikutuksesta saat kehosi ja mielesi irti muusta, ja saat kokea harjoitukseen keskittymisen mukanaan tuoman vapauden.

Tämän jälkeen asetutaan tasapainottavan hengitysharjoituksen kautta yinjooga -osuuteen, missä avaavissa asanoissa viivytään hengittelemässä pidempään ja otetaan vastaan tilaa ja rauhaa kehoon ja mieleen
.
Harjoitus päättyy syvärentoutukseen, äänimaljahoitoon, keskittävään hengitysharjoitukseen ja meditaatioharjoitukseen.

Jokainen joogalauantai on kokonaisuus, jossa työskennellään kokonaisvaltaisesti, kuitenkin jokaisella kerralla on oma teemansa, johon harjoitus sillä kerralla painottuu. Teemat tulevat fysiologiasta, joogaperinteestä, vuodenajoista, kiinalaisesta lääketieteestä, jne.
Kun osallistut syksyn jokaiseen joogalauantaihin, tulet työskennelleeksi läpi kokonaisvaltaisen syvällisen prosessin kehon ja mielen polulla.
Jooga muuttaa elämäsi - oletko valmis? Minä olin. En ole katunut.

Jos muut aikataulut eivät päästä sinua joka kerta mukaan, voit tulla silti osallistumaan koska tahansa, koska tämä lauantaisarja ei ole sellainen kurssi, missä pitää välttämättä osallistua joka kerta.

Mahdollisuuksien Talon (Kauppakatu 19C) tunnelmallisella salilla on kaikki tarvittava: matot, bolsterit, viltit (toki voit myös käyttää omia). Tule sellaisena kuin olet, ota kaveri, puoliso, naapuri tai työkaveri mukaan, ja löydä tämä keidas kaupungin keskellä.


kolme joogalauantaita 99€
kaksi joogalauantaita  68€
yksi joogalauantai 35€


HUOM! Ostaessasi sarjakortin joogalauantaihin, sinulla on oikeus siirtää “vuoro” jollekin toiselle henkilölle, jos satut olemaan itse estynyt tulemasta paikalle.

Päivämäärät ja sisältö (oikeus muutoksiin pidätetään, sillä välillä intuitio tai muutokset ympärillä kutsuvat poimimaan teemaksi jotain muuta kuin tällä hetkellä oleva suunnitelma):

la 31.8. klo 14-17 Kesä jatkuu - katsaus sydämeesi, tuleesi ja intoosi. Mitä haluat? Mikä alkaa? Mitä otat matkaasi mukaan? Tulielementti antaa voimaa tehdä muutoksia. Pitkiä venytyksiä, joissa pääset täyteen mittaasi.

la 14.9. klo 14-17 Loppukesän-Alkusyksyn taika-aika - vatsa ja perna tasapainoon uuden syklin alkaessa. Keskuksesi tukee kasvuasi. Puuelementti. Stabiliteetti. Juuret. Vahvuus.

la 26.10. klo 14-17 Syksyn kauneus ja terveys- keuhkot ja paksusuoli hereille immuniteetin tueksi. Kiertoliikkeet saavat kehoa puhtaaksi epätasapainosta. Metallielementti. Tyyneys. Puhdistuminen.

la 16.11. klo 14-17 Kaamosta kohti rauhassa, omaa hyvää energiaa kohottaen. Hiljaisuus. Asettuminen. Lämpö. 

la 14.12. klo 14-17 Taikatalvi - munuaisten ja virtsarakon hyvän toiminnan tukeminen. Pitkät linjat kehossa venyvät. Vesielementti. Sisäinen lämpö. Rauha. Itsetutkistelu. Jälleen yhden syklin umpeutuminen.

Mitä saat? Jarnan koulutetun ja kokemuksen siivittämän ohjauksen, ihanan voimaannuttavan ja rentouttavan iltapäivän, vinkkejä ja ajatuksia oman kasvun ja elämän tukemiseen - älä enää epäröi, vaan
ilmoittaudu heti mukaan:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
 
UUTTA!: Suositut Yarnantan Joogalauantait NYT KOETTAVISSA MYÖS MINICITYRETRIITTEINÄ!:
lauantaisin klo 10-17 (ruokatauko 13.30-14):
31.8., 14.9., 26.10., 16.11., 14.12.
Yarnantan joogalauantait nyt koettavissa myös cityretriitteinä: jos haluat ottaa päivästä kaiken irti joogan merkeissä, tervetuloa joogaamaan klo 10-17 yllä mainittuina lauantaina. Joogalauantaiden teemat vaihtelevat: iltapäivisin klo 14-17 lempeää flowjoogaa sekä pitkä ja rauhallinen yinosuus yoga nidroineen ja äänimaljoineen.
Tähän tuttuun ja hyväksi koettuun voit nyt siis yhdistää aamupäivän syventävän joogaharjoituksen: klo 10-11.30 joogan perusharjoitus, jossa opetellaan, harjoitellaan ja kerrataan perusasanoita, niiden oikeaa linjausta, sekä filosofiaa niiden takana. Tarpeen ja hyvä ihan kaikille, olit sitten harjoitellut kerran tai miljoona! Myös näillä tunneilla vaihtuva teema: selkä-alaraajat-ylävartalo-kierrot-tasapainot-inversiot-jne.
Klo 12-13.30 sitten voimakas hatha-vinyasa-flow, jossa pääset kurkistamaan äärelle, itsesi reunoille, olemustasi ja tilaasi kunnioittaen, mutta antautuen harjoitukselle, rajoittamatta asioita etukäteen. Sanon harjoituksessa usein: "älä ole itse itsellesi esteenä". 
 
Ja tämä siis toistuu joka kuukausi!! Voiko olla ihanampaa! Tämä on juuri sinulle, jonka arki-illat ovat jo täynnä, ja joka haluaa heittäytyä joogan virtaan kokemaan ja syventämään harjoitustaan.
Tule ja puserra hiki ja hengitys itsestäsi ja itseesi!
varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
hinnat: perinteiset joogalauantait: katso niiden kohdalta
joogalauantaicityretriitit 31.8., 14.9., 26.10., 16.11., 14.12. (= koko päivä, klo 10-17): vain 69€!!!
 
YARNANTAN JOOGALAUANTAIT JATKUVAT KERRAN KUUKAUDESSA MYÖS KEVÄTKAUDELLA 2020: 
4.1., 8.2., 7.3., 4.4., 16.5.
klo 10-17 - voit osallistua koko päivään tai puolikkaaseen
- aamupäivä asanaopetusta ja dynaamista joogaa
- iltapäivä (klo 14-17) lempeää flowta+yiniä+rentoutusta
TARJOUS EARLY BIRD HINNAT VOIMASSA 31.10. SAAKKA: yksi kevään 2020 joogalauantai 69€ tai puoli päivää 35€
(norm. hinta koko pv 79€ tai puoli päivää 44€)

Supersuositut Tupajoogat Laukaassa, Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilalla syksyllä 2019:
lauantaisin klo 15-18:
5.10., 2.11., 7.12., 21.12.
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
Loppusyksyn hissuhämärää - parantava Restoratiivisen joogan iltapäivä 
la 5.10. klo 15-18
Rauhoittava iltapäivä restoratiivista joogaa ja hoitavaa kosketusta -Laukaan Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilalla, maaseudun rauhassa. 
Kokemus on rauhallisen joogan, hieronnan ja aromaterapian ainutlaatuinen yhdistelmä. Tilaisuudessa käytetään eteerisiä öljyjä vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Et tarvitse joogasta aiempaa kokemusta, harjoitus on hyvin helppo ja rauhallinen, se ei haasta fyysisesti. Paikalla on kaikki tarvittavat varusteet, pukeudu lämpimästi ja mukavasti.
Hinta 40€
paikkoja rajoitetusti - varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
 
Laskeudu Kauniiseen Kaamokseen - rentouttava Yinjooga la 2.11. klo 15-18
Rauhoittava, rentouttava, meditatiivinen Yinjooga -harjoitus Laukaan Herneniemen tuvan leivinuunin lämmössä, maaseudun rauhassa
Early bird 29€ 30.9. mennessä maksettuna, sen jälkeen (jos paikkoja on) 35€
varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
Talven lumoava hiljaisuus - joogahoitoiltapäivä 
la 7.12. klo 15-18
Rauhoittava iltapäivä restoratiivista joogaa ja hoitavaa kosketusta -Laukaan Herneniemen Hiljaisuuden Luonnontilalla, maaseudun rauhassa. 
Kokemus on rauhallisen joogan, hieronnan ja aromaterapian ainutlaatuinen yhdistelmä. Tilaisuudessa käytetään eteerisiä öljyjä vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Early bird 35€ 31.10.2019 mennessä maksettuna, sen jälkeen (jos paikkoja on) 40€
paikkoja rajoitetusti - varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
Laskeudu Kohti Joulua - rentouttava Yinjooga la 21.12. klo 15-18
Rauhoittava, rentouttava, meditatiivinen Yinjooga -harjoitus Laukaan Herneniemen tuvan leivinuunin lämmössä, maaseudun rauhassa. Tämä iltapäivä antaa sinulle ihanan tilaisuuden rentoutua jouluvalmistelujen lomassa, ja varastoida itseesi rauhaa, jotta pystyt nauttimaan juhla-ajasta tasapainoisesti.
Early bird 29€ 30.11. mennessä maksettuna, sen jälkeen (jos paikkoja on) 35€
varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
HUOM! Herneniemen tupajoogat jatkuvat luonnollisesti myös keväällä: 18.1., 22.2., 21.3., 25.4. - nämäkin kannattaa jo laittaa kalenteriin ja varata itselle paikka ihanuuteen :)
Kevään 2020 intensiivikurssit:
Kaikki Joogasta - Yarnantan Cityretriiti 4.-5.1. - UUDISTETTU SISÄLTÖ!
Mahdollisuuksien Talo, Kauppakatu 19, JKL

Mitä olet aina halunnut oppia joogasta?
Haluatko perehtyä lajiin syvemmin?

Tämä kaupunkiretriitti-joogaviikonloppu on juuri Sinulle.
Mahdollisuuksien Talon hiljainen ja rauhallinen joogasali aivan kaupungin ytimessä tarjoaa Sinulle ihanan mahdollisuuden alkaa uusi syksy ja arki itseesi panostaen, uutta oppien ja myös rentoutuen.

Jooga kutsui minua elämän myllerryksissä, vastasin kutsuun. Joogan kautta olen saanut työkalun sukeltaa niin kehooni kuin mieleenikin ja oppia itseäni paremmin. Tätä tietä vaellan edelleen - kutsun sinut mukaan tälle ihmisyyden fyysistä ja henkistä puolta avaavalle matkalle ♥

Eri osiot painottuvat joogan eri puoliin - viikonlopun aikana saat:
- opetusta turvallisesta ja huolellisesta asanatyöskentelystä (asanalaboratoriot)
- opit hengitysharjoituksia rentoutumiseen, keskittymiseen ja kehon tukemiseen
- lempeää flowjoogaa, jossa liikutaan lempeästi hengityksen tahtiin
- voimakasta vinyasa-hathajoogaa, jossa voimasi kasvavat
- rentouttavaa ja avaavaa yinjoogaa
- meditaatio-ohjausta
- yoga nidra -syvärentoutus + äänikylpyhoidon
- syventymistä itseesi, omiin reaktioihisi ja kehon tuntemuksiin
- tietoa joogafilosofiasta ja joogan keskeisimmistä käsitteistä

Tsekkaa ohjelma, ja osallistu joko koko pakettiin tai valitse sinua kutsuvimmat osiot - lupaan palvella ja ohjata sinua joogapolullasi peremmälle. Olisi hienoa nähdä juuri sinut mukana!

Suosittelen osallistumista koko viikonloppuun - siten saat loistavan paketin kantamaan Sinua joogaharjoituksessasi koko vuodeksi.
Voit myös osallistua yhteen päivään, ja ajan rajoittaessa, poimia itsellesi sopivimmat tunnit.
Jokainen tunti on myös oma kokonaisuutensa loppurentoutuksineen - niissä saat myös tilaisuuden koota voimiasi seuraavaa tuntia varten :)


lauantai 4.1. - sunnuntai 5.1. klo 10-17

lauantai 4.1.
klo 10 - 11.30 Joogan alkeiskurssi + asanalaboratorio 1
Tässä osiossa opit joogan perusasanat niin, että voit turvallisesti tehdä harjoitusta myös kotona, ja osallistua muille tämän viikonlopun tunneille hyvillä mielin, vaikka et olisi koskaan ennen joogannut. Tämä tunti sopii niille, jotka haluavat oppia joogan perusasiat, mutta tunti sopii loistavasti myös joogaa jo harjoittaneille, koska tällä tunnilla pääset kertaamaan asanoiden perusseikat.

klo 12 - 13.30 Voimakas vinyasa-hathajooga
Haluatko edetä harjoituksessasi ja haastaa mieltäsi ja kehoasi? Et pelkää hikeä? Tällä tunnilla hankit voimaa, ja opit sitomaan hengityksen ja liikkeen yhteen.
Et tarvitse supermiehen tai teräsnaisen voimia - liikut omien voimiesi mukaan, mutta huomaat, kuinka voit saada irti enemmän fyysisestä joogatyöskentelystä - kaikki pohjautuu huolelliseen ja keskittyneeseen työskentelyyn.


klo 14-17 Lempeä Flow + Yinjooga + Yoga Nidra + Äänikylpy
Lauantain viimeisessä, pitkässä osiossa pääset kokemaan joogan hiljaista ja meditatiivista olemusta: alun keskittymis- ja hengitysharjoituksen kautta avaamme kehoa lempeällä flowharjoituksella, sitten rauhoitumme seuraavien hengitysharjoitusten kautta yinjoogaosuuteen, jossa kehosi pääsee hengittämään lisää tilaa pitkillä yinasanoilla.
Harjoituksen, ja tämän joogapäivän päättävät pitkä syvärentoutusharjoitus eliYoga Nidra, äänimaljakylpy, hengitysharjoitus ja meditaatio.


sunnuntai 5.1. klo 11-17
11-12.30 Aamupäivän meditaatio + Aurinkotervehdykset
Loistava alku sunnuntaipäivään! Keskitymme hengitykseen, meditoimme ja herätämme kehomme aurinkotervehdyksillä alkavaan syksyyn. Aurinkotervehdyksestä ja sen variaatioista saat itsellesi hyvän työkalun kotona tehtävään päivittäiseen harjoitukseen.

13 - 14.30 Asanalaboratorio 2
Tällä tunnilla käymme läpi joogan asanatekniikkaa eteenpäin - otamme mukaan vähän edistyneempiä asanoita, kuitenkin jokainen etenee oman kehonsa ja harjoituksensa mukaan, eli kokeilun kautta päätät, minne asti harjoituksesi tällä tunnilla viet.

15 - 17 Chakrajooga
Sunnuntain ja viikonlopun päätteeksi puhdistamme kehon energiakeskuksia eli chakroja liikkeen ja hengityksen avulla. Lopuksi mieltä avaava loppumeditaatio ja rentoutus. Energeettisesti erittäin voimakas harjoitus - et tarvitse paljon voimaa, mutta keskittyminen tässä harjoituksessa antaa Sinulle eväät pitkälle eteenpäin.
 
Huom! Kurssille osallistuessasi voit halutessasi varata paikan myös 5.1. sunnuntai-illan Yinjooga -harjoitukseen klo 18-19.30 - lisähinta 15€ (norm. 20€)

Älä käytä kehoasi päästäksesi asanoihin - käytä asanoita päästäksesi kehoosi.

Hinnat: koko viikonloppu (6 harjoitusta 90-180 min, yht. 10h joogaa!!!) vain 143€!
lauantai: 79€
sunnuntai: 79€
tunnit erikseen:
90 min. 30€
120-180 min. 35€
(+ sunnuntai-illan yinjooga klo 18-19.30 kurssilaisille 15€)

Paikkoja rajoitetusti! Varaa:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen cityretriittiin/lauantaille/sunnuntaille/tunneille ke 28.8. klo 20 mennessä
YARNANTAN JOOGALAUANTAIT JATKUVAT KERRAN KUUKAUDESSA MYÖS KEVÄTKAUDELLA 2020: 
4.1., 8.2., 7.3., 4.4., 16.5.
klo 10-17 - voit osallistua koko päivään tai puolikkaaseen
- aamupäivä asanaopetusta ja dynaamista joogaa
- iltapäivä (klo 14-17) lempeää flowta+yiniä+rentoutusta
TARJOUS!!! EARLY BIRD HINNAT VOIMASSA 31.10. SAAKKA: yksi kevään 2020 joogalauantai 69€ tai puoli päivää 35€
(norm. hinta koko pv 79€ tai puoli päivää 44€)
KEVÄÄN PERINTEINEN DETOX -PUHDISTAUTUMISJOOGAVIIKONLOPPU 4.-5.4.
Joogaa, rentoutumista, muutoksia tukevaa mielikuvaharjoittelua, puhdistavia vihermehuja, smoothieita... IHANAA!!! Varaa paikkasi heti: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Hinta: pelkät joogat 143€, joogat+mehut+smoothiet=193€
Muut intensiivikurssit ja retriitit:
yhteistyössä Merijoogan kanssa: Marraskuun voimaa joogaretriitti Hangossa 29.11.-1.12.2019 (varaukset: varaaheti.fi/merijooga)
 
yhteistyössä ArsMondon kanssa: retriitti Italiassa, Positanossa 23.-29.9.2019 (varaukset: asiakaspalvelu@arsmondo.fi) LOPPUUNMYYTY
yhteistyössä ArsMondon kanssa: hathajooga+yinjoogaretriitti + slow food Italiassa, Sisiliassa 13.4.-19.4.2020 (varaukset: asiakaspalvelu@arsmondo.fi)
SEURAA ILMOITTELUA! PYRIN JÄRJESTÄMÄÄN KYSYNNÄN MUKAAN KURSSEJA, HOITOILTOJA JA KOULUTUSTA. OTA YHTEYTTÄ: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Kurkistus kevääseen 2020 (oikeus muutoksiin pidätetään, mutta varauksia saa jo tehdä :) ):
Rauhoittavaa Yinjoogaa sunnuntaisin klo 18.00-19.30 alkaen5.1. (24.5. asti)
Yarnantan joogakoulu keväällä 2020
Kaikki Joogasta - Yarnantan Cityretriiti la-su 4.-5.1.2020
Supersuositut Yarnantan Joogalauantait keväällä 2020:
lauantaisin klo 14-17:
4.1., 8.2., 7.3., 4.4., 16.5.
UUTTA!: Suositut Yarnantan Joogalauantait syksyllä 2019 NYT KOETTAVISSA MYÖS MINICITYRETRIITTEINÄ!:
lauantaisin klo 10-17 (ruokatauko 13.30-14):
4.1., 8.2., 7.3., 4.4., 16.5.
Kevään 2020 DeTox ja ReNew - Yarnantan Cityretriitti la+su 4.-5.4. klo 10-17
Mahdollisuuksien Talolla, Kauppakatu 19, JKL
Jos säännölliset viikkotunnit eivät mahdu kalenteriisi tai jos kaipaat superboostia joogaharjoitukseen  ja kehon restaurointiin, tämä viikonloppupaketti on juuri sinulle:
Yli 10 tuntia erilaisia joogatunteja, tietoa, hengitys- ja rentoutumisharjoituksia, puhdistavia viher- ja yrttijuomia!
Ota joko koko paketti hintaan 148€ tai valitse itsellesi ja aikatauluusi sopivimmat tunnit.
Lisätietoja tästä puhdistavasta, energisoivasta ja uudistavasta paketista pian - voit varata paikkasi jo vaikka heti:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com