top of page
Misty Football Field

Tuntikuvaukset
varaukset: varaaheti.fi/yarnanta


 

Ikisuosikki - Yinjooga

Yinjoogatunneilla rauhoitutaan. Asentoihin asetutaan hitaasti ja omaa kehoa kunnioittaen. Keho tuetaan bolstereilla, joogatiilillä ja muilla apuvälineillä niin, että asento on passiivisesti avaava, ei ensisijaisesti venyttävä. Asennot ovat kestoltaan 2-10min.

Yinjooga sopii moneen tilanteeseen - se toimii mm. hyvänä palauttavana harjoituksena paljon liikkuville, hiljaista ja rauhallista tilannetta kaipaaville sekä joogaan tutustujille.

Huom! salissa lämmittimet, joten palella ei tarvitse

Restoratiivinen jooga

Katso: Yinjooga ja kerro rentoutuminen ainakin kymmenellä! Restoratiivisessa joogassa asennoissa pysytään kauemmin (10+min), ja ovat vielä tuetumpia kuin yinjoogassa - ajatuksena kehon antautuminen maton ja muiden välineiden kannateltavaksi, rentoutumaan, laskeutumaan, rauhoittumaan.

Sopii kaikille, erityisesti väsyneille ja kiireestä kärsiville.

Joogalepo/Joogahoito (tuoksuton/eteerisillä öljyillä)

Yarnantan oma erityistunti: asetutaan mukaviin, avaaviin asentoihin, joiden aikana Jarna käy antamassa kevyen, rentouttavan hieronnan mm. alaselkään, hartioihin, sääriin ja jalkapohjiin.

Välillä tunneilla käytössä myös eteeriset öljyt tuomaan harjoitukseen mukaan tuoksuelementin - tästä tietoa aina varauskalenterissa.

Hengitä ja rentoudu

Näillä tunneilla tehdään rauhoittavia hengitysharjoituksia, pranayamaa. Sopii stressaantuneille, unettomuudesta kärsiville, ja kaikille, jotka haluavat oppia hengitysmenetelmiä itsensä hoitamiseen.

Hathajooga

Yarnantan joogakoulussa saat opetusta joogan tekniikasta ja muustakin joogaan liittyvästä tiedosta. Kun osallistut joogakoulun tunneille säännöllisesti, harjoituksesi edistyy, omaan tahtiisi.

Suositus: vähintään kaksi kertaa viikossa.

Joogan alkeiskurssi

Oletko kuullut, että jooga auttaa vähän kaikkeen, mutta luulet, että sinusta ei siihen ole? Tule Yarnantan alkeiskurssille! Siellä pääset tutustumaan joogaan rauhallisesti ja turvallisesti, ja saat kokea joogan vaikutukset omakohtaisesti.

Alkeiskurssilaisille sarjakortista alennus kurssin yhteydessä ostettuna!

Äijät , kanget ja ujot

Joogatunti niille, jotka ovat nielleet rautakangen tai keitettyä spagettia, eivät halua hifistellä spagaateissa tai yhdellä jalalla. Tunti niille, jotka haluavat saada lisää liikkuvuutta ja helppoutta olemiseen, helpotusta kireisiin kohtiin (ovatpa ne päässä tai lihaksissa), ja myös rennon hetken vailla paineita.

Aamujooga

Aloita päiväsi joogamatolla! Tämä tunti aurinkotervehdyksineen energisoi ja auttaa keskittymään. Kone lähtee käyntiin, mutta tarkoitus ei ole hikoilla, jotta pääset jatkamaan päivää ilman välttämätöntä suihkureissua.

Afterworkyoga

Joogatunti Sinulle, joka haluat tulla tunnille heti työ-, löhö- tai koulupäivän päätyttyä. Välillä reippaampaa liikettä, välillä viipyilevämpää venytystä, tilanteen  ja energian mukaan.

Tämä(kin) tunti sopii kaikille.

StralaEnergy/Voimajooga

Energiaa generoiva joogaharjoitus, jossa liike jatkuu ja jatkuu. Hyvää musaa, hyvä liike, hyvä mieli. Ehkä jopa kevyt hiki :D

StralaRelax

Rentouttavaa, pehmeää liikettä nivelille ja mielelle

Yin&YangJooga

Yin&Yang -joogassa keho ja mieli saa haastetta sekä viipyilevistä että voimakkaammista asanoista. Tunnilla käydään läpi niin asanoiden turvallisia linjauksia kuin uppoudutaan hengityksen vietäväksi. Täällä voit päästää irti suorittamisesta, tule sellaisena kuin olet. Tunti sopii kaiken tasoisille joogeille.

SaturdayFlow

… imurointi vai Yarnantan SaturdayFlow? Ehkä molemmat! Kun käyt rentoutumassa tässä lauantain virtaavassa harjoituksessa, jaksat ehkä sen viikkosiivouksenkin. Tai lauantaileffan. Tai kävelylenkin.

SundayFlow

Pehmeän liikkuva harjoitus, jossa hellitään keho ja mieli joustavaksi viikon taitekohdassa. Sopii myös superhyvin sunnuntai-illan yinharjoituksen alle!

Aromayin

Rentouttava harjoitus, jossa eteeriset öljyt toimivat joogan tuoksutukena.

BARRE

UUTUUS! Maailmalla supersuosittu Barre on sekoitus jumppaa, kehonmuokkausta, sykkeen nostoa, balettia, kehonhuoltoa… ei… kun se on BARREA! Huippuhauskaa, vähän hikistä, lihaksia työllistävää, tulokset näkyvät nopeasti… Tule ja ihastu!

PILATES

Klassisen repertuaarin pilatestunti, joka haastaa ja kehittää kehon kokonaisvaltaista hallintaa ja tasapainoa.

LIIKKUVUUS JA VOIMA

Tunti sinulle, joka haluat kohottaa kuntoa ja voimaa. Oman kehon painolla tehtävillä liikesarjoilla ja yksinkertaisilla välineillä maustettu Jumppa, jossa tärkeintä on hyvä mieli, rentous, mutta samalla tehokas, napakka treeni. Hyvää musaa, hikeä, hymyä ja sykettä. Ou jees!

bottom of page