Yarnantan Joogalauantai = minicityretriitti kerran kuussa

I'm a pa

Yarnantan Joogalauantait MINICITYRETRIITTEINÄ!:
lauantaisin klo 11-17
5.9.2020
3.10.2020
7.11.2020
5.12.2020
Yarnantan joogalauantait = kun haluat ottaa päivästä kaiken irti joogan merkeissä, tervetuloa joogaamaan kerran kuussa lauantaisin klo 11-17. Joogalauantaiden teemat vaihtelevat. Aamupäivällä syventävä joogaharjoitus: klo 11-12.15 opetellaan, harjoitellaan ja kerrataan perusasanoita, niiden oikeaa linjausta, sekä filosofiaa niiden takana. Tarpeen ja hyvä ihan kaikille, olit sitten harjoitellut kerran tai miljoona! Myös näillä tunneilla vaihtuva teema: selkä-alaraajat-ylävartalo-kierrot-tasapainot-inversiot-jne.
Klo 12.30-13.45 hatha-vinyasa-flow, jossa pääset kurkistamaan äärelle, itsesi reunoille, olemustasi ja tilaasi kunnioittaen, mutta antautuen harjoitukselle, rajoittamatta asioita etukäteen. Sanon harjoituksessa usein: "älä ole itse itsellesi esteenä". 
Miniretriittien iltapäivät ovat superrentouttavia: klo 14-17 lempeää flowjoogaa sekä pitkä ja rauhallinen yinosuus yoga nidroineen ja äänimaljoineen.
Tervetuloa nauttimaan liikkeestä ja levosta!
varaa paikkasi:

varaaheti.fi/yarnanta

 tai: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä
HUOM! Joskus ei ole mahdollista saada koko päivää vapaaksi joogaa varten (vaikka kannattaa kyllä kysyä ja vastata Miksi) - voit myös osallistua joko aamu- tai iltapäivään! Näistä iltapäiväsessioistahan koko Yarnantan joogalauantaiden idea lähti liikkeelle muutama vuosi sitten! 
Suositut Yarnantan Joogailtapäivät:
lauantaisin klo 14-17

 

Jo perinteeksi ja monille hyväksi tavaksi muodostuneet Yarnantan joogalauantait Jyväskylän keskustassa nyt myös Yarnantan uudella studiolla, Kauppakatu 1! Tule Sinäkin mukaan!

 

Joogalauantai on joogan minicityretriitti: upea mahdollisuus ottaa helppo ja rento irtiotto arjesta, stressistä ja kiireestä. 

 

Iltapäivän konsepti on joka kerta samanlainen:
ensin laskeudutaan harjoitukseen hengitys- ja keskittymisharjoituksilla, minkä jälkeen tehdään liikkuva ja energiaa luovaa joogaharjoitus (hathajooga). Tämän vaikutuksesta saat kehosi ja mielesi irti muusta, ja saat kokea harjoitukseen keskittymisen mukanaan tuoman vapauden.

 

Tämän jälkeen asetutaan tasapainottavan hengitysharjoituksen kautta yinjooga -osuuteen, missä avaavissa asanoissa viivytään hengittelemässä pidempään ja otetaan vastaan tilaa ja rauhaa kehoon ja mieleen
.
Harjoitus päättyy syvärentoutukseen, äänimaljahoitoon, keskittävään hengitysharjoitukseen ja meditaatioharjoitukseen.

 

Jokainen joogalauantai on kokonaisuus, jossa työskennellään kokonaisvaltaisesti, kuitenkin jokaisella kerralla on oma teemansa, johon harjoitus sillä kerralla painottuu. Teemat tulevat fysiologiasta, joogaperinteestä, vuodenajoista, kiinalaisesta lääketieteestä, jne.

 

Yarnantan (Kauppakatu 1) uudella salilla on kaikki tarvittava: matot, bolsterit, viltit (toki voit myös käyttää omia). Tule sellaisena kuin olet, ota kaveri, puoliso, naapuri tai työkaveri mukaan, ja löydä tämä keidas kaupungin keskellä.

 

Mitä saat? Jarnan koulutetun ja kokemuksen siivittämän ohjauksen, ihanan voimaannuttavan ja rentouttavan iltapäivän, vinkkejä ja ajatuksia oman kasvun ja elämän tukemiseen - älä enää epäröi, vaan
ilmoittaudu heti mukaan:
jarna.paalanenflyktman@gmail.com
sitova ilmoittautuminen jokaiseen lauantaihin edellisen keskiviikon iltaan klo 20 mennessä

 

 

©2018 by Yarnanta

Webdesign by Mandala Visuals