top of page

 Yarnantan Cityretriitit

Yarnantan 2-päiväiset Cityjoogaretriitit ovat Syväsukelluksia joogan maailmaan, aikaa hoitaa itseä ja luodata voimaa ja intentioita tulevaan. Lämpimästi ja innostuneesti toivotan sinut tervetulleeksi!
Mitä olet aina halunnut oppia joogasta?
Haluatko perehtyä lajiin syvemmin?
Nämä kaupunkiretriitti-joogaviikonloput on suunniteltu juuri Sinulle.
Yarnantan tunnelmallinen joogasali yläkaupungin ytimessä tarjoaa Sinulle ihanan mahdollisuuden löytää uutta, itseesi panostaen, uutta oppien ja rentoutuen.

 

Cityretriitit kevätkaudella 2023

tammikuu 2023: 5 x 2h harjoitus pe-su 13.-15.1. 99€

harjoitukset yksittäin 25€

Teema: Talvi. Rauhoittuminen. Syvä viisaus. Hengityksen voima stressin ja kivun säätelyssä.

Yin- ja restoratiivista joogaa, meridiaanijoogaa, chakrajoogaa, Ääniä iholla

katso tuntikuvaukset varauskalenterista ja varaa paikkasi: varaaheti.fi/yarnanta

maaliskuu 2023: 5 x 2h harjoitus pe-su 24.-26.3.2023 99€

harjoitukset yksittäin 25€

Teema: Kevät. Kehon ja mielen kevätuudistus. Tasapaino.

Yin- ja restoratiivista joogaa, joogaa aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, meridiaanijoogaa, chakrajoogaa, Ääniä iholla

katso tuntikuvaukset varauskalenterista ja varaa paikkasi: varaaheti.fi/yarnanta

 

varaaheti.fi/yarnanta  jarna.paalanenflyktman@gmail.com

Jooga kutsui minua elämän myllerryksissä, vastasin kutsuun. Joogan kautta olen saanut työkalun sukeltaa niin kehooni kuin mieleenikin ja oppia itseäni paremmin. Tätä tietä vaellan edelleen - kutsun sinut mukaan tälle ihmisyyden fyysistä ja henkistä puolta avaavalle matkalle ♥
 Joogaan perehtyminen ja sen ottaminen osaksi tavallista elämää muuttaa itseä konkreettisesti ja radikaalisti parempaan hyvinvointiin, tasapainoon, energiaan ja kykyyn erotella epäolennainen olennaisesta.

Yarnantan Cityretriitillä pääset perehtymään joogaan eri näkökulmista kahden täysipainoisen päivän ajan, ja sen jälkeen voit jatkaa sekä itsenäistä kotiharjoitusta että ryhtyä käymään säännöllisillä viikkotunneilla (sarja- ja kausikortit retriittiläisille tarjoushintaan retriitin yhteydessä).

Eri osiot painottuvat joogan eri puoliin - viikonlopun aikana saat:
- opetusta turvallisesta ja huolellisesta asanatyöskentelystä (joogakoulu-joogatekniikka-asanalaboratoriot)
- opit hengitysharjoituksia rentoutumiseen, keskittymiseen ja kehon tukemiseen
- lempeää joogaa, jossa liikutaan lempeästi hengityksen tahtiin
- voimakkaampaa joogaa, jossa voimasi kasvavat
- rentouttavaa ja avaavaa yinjoogaa
- meditaatio-ohjausta
- yoga nidra -syvärentoutus + äänikylpyhoidon
- syventymistä itseesi, omiin reaktioihisi ja kehon tuntemuksiin
- tietoa joogafilosofiasta ja joogan keskeisimmistä käsitteistä

Tsekkaa ohjelma ja osallistu - lupaan palvella ja ohjata sinua joogapolullasi peremmälle. Olisi hienoa nähdä juuri sinut mukana!

Esimerkki Cityretriitin ohjelmasta:

Yarnantan Cityretriitti, pääset keskittymään ja rentoutumaan matolle, oman itsesi, hengityksen ja joogaharjoituksen aalloille.

Ihmisen mieli on tietoisuutta itsestä, ajattelua ja älyä. Mieli hakee elämään selkeyttä, toimintaa ja lepoa.

Teema Kaikki Joogasta jatkaa jo pitkään järjestämieni retriittien ketjua - se kertoo totuudesta, että jooga ei ole pelkästään fyysistä asanatyöskentelyä, pyrkimystä jotain ulkoista ja päälleliimattua kuvaa kohti, vaan hengityksen, keskittymisen ja kehollisen tietoisuuden muodostama kokonaisuus, johon jokaisen oma tilanne, hetki, tämä elämän monikerroksellisuus ja muutos vaikuttavat suuresti.

Jooga ei anna valmiita vastauksia, se on tutkimusmatka.

Cityretriitti ei ole paketti, jossa saat taatut vastaukset valmiisiin kysymyksiisi, joiden ratkettua voisit jatkaa elämääsi vaikeuksitta. Cityretriitillä et väänny yhtäkkiä rinkeliksi, jos olet enempi rautakankien sukua. Levitoiminenkaan ei mitä todennäköisimmin ole odotettavissa. Maagiset loitsut ja akrobatia jäävät toisten tehtäviksi, emmekä ota vastaan yhteyksiä eri taajuuksilta.

Sillä minä uskon, että olemme tarkoituksella selkärankaisia, aivollisia, pääsääntöisesti neliraajaisia olioita, jotka tätä Tellusta on saatettu tallaamaan, kukin omalla ajallaan, omalla alueellaan. Joogaharjoitus opettaa kohtaamaan elämän ja maailman sellaisena kuin se on. Se antaa mahdollisuuden asettua erilleen, joogamatolle, kääntämään ulkopuolisen hälyn pienemmälle, vahvistaa kehoa, rauhoittaa hermostoa ja mieltä, tulla tietoiseksi omasta paikasta omassa elämässään ja kaikkeudessa.

 

Tämä todellisuus lähtökohtana asetut Cityretriitin joogaharjoituksiin. Todellinen minä, todellinen sinä. Ilman naamioita, ilman rooleja. Asetut matolle kuin peilin ääreen, totuuden ja rehellisyyden peilin, joka näyttää, mitä sinulle kuuluu. Arjessa peilin peittää usein arjen seitti ja pöly, etkä ennätä tai uskalla pysähtyä katselemaan ja kuuntelemaan, missä olet ja mitä kohti menossa. Retriitti, vetäytyminen arjesta irralleen, antaa tähän mahdollisuuden.

 

Joogamattopeili näyttää sinut sisältäpäin: asanaharjoituksessa pääset kokemaan selkärankasi, lihaksesi, sydämesi, suolistosi. Se auttaa sinua kiinnittämään huomiota hengitykseesi. Harjoitus tuo sinut tietoiseksi hermostosi rauhoittumisesta. Huomio ei kiinnity enää vain käsivarren ojennukseen tai vatsan kannatukseen, vaan kasvaa kokonaisvaltaiseksi käsitykseksi kehostasi ja mielestäsi monikerroksisena ja muuttuvana kokonaisuutena.

 

Aamupäivän harjoitukset ovat lyhyitä mutta intensiivisiä, ja lyhyet tauot voit käyttää lepäämiseen ja palautumiseen. Aamupäivän kolmen harjoituksen jälkeen on puolen tunnin välipala-/lounastauko (suositellaan kevyttä ja hyvin sulavaa ruokailua), minkä jälkeen iltapäivän pitkä harjoitus toimii koko päivästä palauttavana, restoratiivisena harjoituksena. Molempina päivinä sama aikataulu, mutta eri harjoitukset.

 

Yarnantan Cityretriitti sopii sinulle, joka pystyt liikkumaan kohtuullisesti tai hyvin. Kehosi “tutut” rajoitteet eivät haittaa, jos osaat niiden kanssa toimia. Jos sinulla on jokin akuutti vaiva, kannattaa odottaa seuraavaa retriittiä. Aiempaa joogataustaa ei tarvitse olla, mitään ei tarvitse osata, eikä “tarvitse olla notkea”, seikka, jonka useimmiten kuulee kuvitelluksi esteeksi joogalle. Sinä et ole jooga-asanoita tai joogaharjoitusta varten, vaan harjoitus ja asanat ovat sinua varten.

Kannattaa kokeilla ja kokea.

 

Tähän sinua kutsun.

Tervetuloa.


 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Mukaan kannattaa ottaa evääksi jotain helposti sulavaa, esim. smoothie, hedelmiä, leipää... sitten koko päivän lopuksi on aika syödä runsas, palauttava iltaruoka, joka auttaa myös hyvään lepoon yöksi.
Yarnantan salilla on käytettävissä pieni jääkaappi sekä mikroaalto-uuni.

 

Nähdään Cityretriitissä <3
 
bottom of page