Kaikki Joogasta - Yarnantan Cityretriitti 5.-6.9.2020

Kaikki Joogasta - Yarnantan Cityretriiti 5.-6.9.2020 - PÄIVITETTY SISÄLTÖ,
Yarnanta Kauppakatu 1, JKL
Se on täällä taas! Syväsukellus Syyskauteen Yarnantan 2-päiväisen cityretriitin merkeissä! Kaksi päivää aikaa uppoutua joogan maailmaan, hoitaa itseä ja luodata voimaa ja intentioita tulevaan. Lämpimästi ja innostuneesti toivotan sinut tervetulleeksi!
Mitä olet aina halunnut oppia joogasta?
Haluatko perehtyä lajiin syvemmin?
Tämä kaupunkiretriitti-joogaviikonloppu on juuri Sinulle.
Yarnantan tunnelmallinen joogasali yläkaupungin ytimessä tarjoaa Sinulle ihanan mahdollisuuden alkaa uusi kausi ja arki itseesi panostaen, uutta oppien ja rentoutuen.

 

Jooga kutsui minua elämän myllerryksissä, vastasin kutsuun. Joogan kautta olen saanut työkalun sukeltaa niin kehooni kuin mieleenikin ja oppia itseäni paremmin. Tätä tietä vaellan edelleen - kutsun sinut mukaan tälle ihmisyyden fyysistä ja henkistä puolta avaavalle matkalle ♥

 

Eri osiot painottuvat joogan eri puoliin - viikonlopun aikana saat:
- opetusta turvallisesta ja huolellisesta asanatyöskentelystä (joogakoulu-joogatekniikka-asanalaboratoriot)
- opit hengitysharjoituksia rentoutumiseen, keskittymiseen ja kehon tukemiseen
- lempeää joogaa, jossa liikutaan lempeästi hengityksen tahtiin
- voimakkaampaa flowjoogaa, jossa voimasi kasvavat
- rentouttavaa ja avaavaa yinjoogaa
- meditaatio-ohjausta
- yoga nidra -syvärentoutus + äänikylpyhoidon
- syventymistä itseesi, omiin reaktioihisi ja kehon tuntemuksiin
- tietoa joogafilosofiasta ja joogan keskeisimmistä käsitteistä

 

Tsekkaa ohjelma, ja osallistu - lupaan palvella ja ohjata sinua joogapolullasi peremmälle. Olisi hienoa nähdä juuri sinut mukana!

 

Nämä cityretriitit järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa, ja niissä on joka kerta eri sisältö, vaikka rakenne pysyy samankaltaisena. Vuonna 2020 rakenne entiseen verrattuna päivitetty - katso kuvaukset tarkemmin alempaa.
Voit osallistua retriittiin olitpa joogannut ennen tai et - taso sopii kaikille.

 

Syyskuun 2020 cityretriitin teema on Voimaa Valinnoilla.
Kaikkea emme voi valita tai määrätä, mutta se, mihin voimme vaikuttaa, on oma asenteemme ja sen mukaiset valintamme. Hyvillä valinnoilla kasvatamme niin fyysistä kuin henkistäkin voimaamme ja hyvinvointiamme. Voimaantumisen kanssa käsi kädessä kulkee rehellisen itsetuntemuksen lisääntyminen.
Näihin seikkoihin haetaan tukea Yarnantan syyskuisella cityretriitillä.

Itse uskon, ja saan sitä päivittäin kokea, että joogaan perehtyminen, ja sen ottaminen osaksi tavallista elämää muuttavat itseä konkreettisesti ja radikaalisti parempaan hyvinvointiin, tasapainoon, energiaan ja kykyyn erotella epäolennainen olennaisesta.

Yarnantan Cityretriitillä pääset perehtymään joogaan eri näkökulmista kahden täysipainoisen päivän ajan, ja sen jälkeen voit jatkaa sekä itsenäistä kotiharjoitusta että ryhtyä käymään säännöllisillä viikkotunneilla (sarja- ja kausikortit retriittiläisille tarjoushintaan retriitin yhteydessä).

UUTUUTENA: saat mukaasi Yarnantan kotiharjoitusohjelman, joka tukee sinua ylläpitämään joogaharjoitusta retriitin jälkeenkin. Harjoitusohjelma sisältää aamu- ja iltaharjoitukset (energia ja rentoutuminen).

Ohjelma
LA 5.9.2020

klo 11-12.15 Tervetuloa Joogaan - joogakoulumaisesti perehdymme joogan tekniikkaan, teemana voiman kasvattaminen asteittain

Klo 12.30-13.45 Energisoiva flowjooga, jonka aikana keskitymme erityisesti hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen, ja siitä syntyvään voimaantumisen kokemukseen.

Klo 13.45-14.15 tauko

Klo 14.15-16.45 Joogan pitkä harjoitus, joka alkaa hitaalla lempeällä liikkeellä, jatkuu rentouttavalla Yinjoogalla, ja päättyy syvärentouttavaan Yoga Nidraan sekä kulhojen ja kellojen äänikokemukseen. Voima kasvaa myös levossa - se on tämän meditatiivisen harjoituksen sisältö ja tarkoitus.

Su 6.9.2020

Klo 11-12.15 Aurinkotervehdykset ja meditaatio.
Teemme meditatiivisesti toistuvan aurinkotervehdyssarjan itselle ja omille intentioille ja suunnitelmille. Transformatiivinen ja voimaannuttava harjoitus, jonka jokainen osallistuja muokkaa omanlaisekseen intensiteetiltään ja tempoltaan. Harjoitus päättyy rauhoittavaan ja kokoavaan meditaatioon.

Klo 12.30-13.45 Joogan tekniikkaharjoitus teemana Hyvästä Ryhdistä Voimaa Arkeen.

Klo 13.45-14.15 tauko

Klo 14.15-15.30 Yinistä Yangiin - ruokatauon jälkeen lähdemme liikkeelle hitaasti, ja kasvatamme energiaa asana asanalta, hengitys hengitykseltä - tämä harjoitus on sopiva toistettavaksi kotiharjoituksena - myös lyhyempänä versiona - esimerkiksi aamuisin ennen päivän askareisiin siirtymistä.

Klo 15.30-16.45 Yangista Yiniin - nautimme pienen paussin jälkeen kehoomme nousseesta energiasta ja liikumme sen virtauksessa - sitten harjoitus kääntyy kohti olemista, rauhoittumista ja lepoa. Tämä harjoitus sopii kotona tehtäväksi - jälleen myös lyhyempänä versiona - iltaisin ja aina kun tarvitsee taukoa hektiseen arkeen.

Yarnantan kaupunkisalilla Kauppakatu 1:ssä on kaikki harjoituksissa tarvittavat välineet, mutta myös omien välineiden käyttö on sallittua.
Paikkoja on erittäin rajoitetusti; varaa paikkasi pian! varaaheti.fi/yarnanta
Kysy lisää: jarna.paalanenflyktman@gmail.com
Early Bird hinta 149€ voimassa 31.7.2020 saakka. (early bird hinnan lunastaaksesi ilmoittaudu: jarna.paalanenflyktman@gmail.com)
Sen jälkeen, jos paikkoja on, hinta 169€.
Hinta sisältää ohjelman mukaisen opetuksen, tarvikkeet ja teetarjoilun.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Mukaan kannattaa ottaa evääksi jotain helposti sulavaa, esim. smoothie, hedelmiä, leipää... sitten koko päivän lopuksi on aika syödä runsas, palauttava iltaruoka, joka auttaa myös hyvään lepoon yöksi.
Yarnantan salilla on käytettävissä pieni jääkaappi sekä mikroaalto-uuni.

 

Jos paikkoja jää, myyntiin tulee myös lauantai tai sunnuntai erikseen ostettuna - mutta aseta itsellesi intentioksi varata aikaa koko viikonloppu - saat hyvinvointiisi koko vuodeksi hyvän alun ja tukiohjelman!

©2018 by Yarnanta

Webdesign by Mandala Visuals